Dent Estet, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de servicii stomatologice, a avut o cifra de afaceri de 1,75 de milioane de euro in prima jumatate a anului, in crestere cu aproximativ 35% fata de perioada similara a anului trecut si un numar de 5.000 de pacienti noi.
Evolutia afacerilor retelei de clinici stomatologice se datoreaza atat investitiilor derulate, la sfarsitul anului trecut, in deschiderea primei clinici stomatologice pentru adolescenti din Europa, cat si extinderii portofoliului de servicii.

“La noua luni de la deschiderea Dent Estet 4 Teens, clinica numara 1.500 de pacienti si are un grad de ocupare de 70%, ceea ce confirma faptul ca adolescentii reprezinta o nisa de clienti care au nevoie de servicii adaptate. Rezultatele de pana acum ne indreptatesc sa credem ca ne vom depasi targeturile propuse pentru primul an de functionare, respectiv 700.000 de euro cifra de afaceri si 2.000 de pacienti”, a declarat dr. Oana Taban, directorul general al Dent Estet.

Pentru a doua jumatate a anului, conducerea companiei isi mentine estimarea de crestere cu cel putin 20% a cifrei de afaceri, pana la o valoare de aproximativ 3,4 milioane de euro. De asemenea, managementul isi doreste sa lanseze un program de training pentru personalul non-medical din cabinetele si clinicile dentare.

Prima serie de cursuri se numeste Dental Office Management si va incepe in aceasta toamna. Acestea se vor adresa tinerilor absolventi de facultate care isi doresc o functie de management administrativ in clinicile private, dar si celor care sunt angajati in domeniul serviciilor medicale si care isi doresc o specializare.

Cursantii vor invata despre concurenta, politica interna, pregatirea personalului, eficienta timpului si a spatiului utilizat, publicul tinta.

„Este vorba despre o scoala de entry si middle management, care va pregati specialisti capabili de a coordona, pe langa sarcinile administrative, activitatile de marketing si customer care fara de care nici o clinica ce isi doreste sa functioneze la standarde internationale nu se poate dezvolta. In Romania, vorbim de peste 12.000 de cabinete dentare, cele mai multe dintre ele administrate de acelasi personal/medic care asigura si serviciile medicale si care, in cele mai multe dintre cazuri, nu are nici timpul si nici expertiza necesare derularii acestor activitati. Astfel, doar 2 din 7 cabinete si clinici dentare dispun de management dedicat si pregatit”, a declarat Catrinel Hagivreta, manager executive al Dent Estet.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri