Compania de resurse umane Adecco Romania lanseaza o divizie stiintifica pentru industria farmaceutica si bio-medicala, prin care va asigura printre altele traduceri ale prospectelor.
Diversificarea businessului vine ca urmare a preluarii de catre Adecco Group a companiei farmaceutice XPE Pharma Belgia, dar si datorita ascensiunii pietei farmaceutice in Romania.

Astfel, incepand din luna septembrie 2013, noua divizie va asigura servicii de editare a textelor medicale, traduceri ale prospectelor, managementul publicatiilor de specialitate si asigurarea calitatii protocoalelor si studiilor si asistenta strategica.

Compania XPE Pharma, cu o experienta de sapte ani pe piata farmaceutica din belgia, si-a extins platforma stiintifica in 2012 si in Romania.

Adecco a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 41,12 milioane de euro la nivel local, in crestere de la 36,7 milioane de euro in anul 2011, si un profit de 920.000 de euro.

Adecco, companie care activeaza in Romania prin Adecco Romania si Adecco Resurse Umane, face parte din grupul cu acelasi nume, cu 33.000 de angajati si 5.500 de birouri in peste 60 de tari.

Pe piata de recrutare locala activeaza si companiile Lugera, ManpowerGroup Romania, Trenkwalder si APT.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri