Dedeman, cel mai mare retailer DIY din Romania, cu afaceri de peste 540 milioane de euro la nivelul anului trecut, deschide vineri 30 august, magazinul din Pitesti, cel de-al 3-lea din planul de investitii pentru 2013.
Investitia de la Pitesti, care duce reteaua Dedeman la un numar de 33 de magazine, are o valoare de 14 milioane de euro si a fost finalizata la 2 luni dupa deschiderea magazinului din Miercurea Ciuc.

Situat pe Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 158, magazinul are o suprafata construita de 13.700 mp.

In magazinul din Pitesti vor lucra circa 180 de persoane.

Inaugurarea magazinului din Pitesti va fi urmata de deschiderea unui magazin in Comanesti, judetul Bacau, magazin ce il va inlocui pe cel de mici dimensiuni, deja existent. De asemenea, pentru ultimele luni ale anului 2013 este planificata inaugurarea unui magazin si la Tirgu-Mures.

Gratie acestui ritm sustinut al extinderii retelei precum si consolidarii investitiilor deja existente, compania Dedeman urmareste cresterea cifrei de afaceri cu 8% fata de anul 2012, cand valoarea inregistrata a fost de 540 de milioane de euro.

Principalii concurenti ai Dedeman pe piata locala sunt sibienii de la Ambient, lantul francez DIY Bricostore sau Praktiker.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri