Firma Autovit, care detine targul auto din Vitan Barzesti, scoate la vanzare, prin licitatie publica, un bloc de locuinte de lux in apropiere de Piata Alba Iulia din Bucuresti, pentru care vrea sa obtina minim 12 milioane de euro.

"Actionarii companiei au apreciat ca este bine sa vindem aceasta cladire acum si sa dea dividende. S-a apreciat ca piata s-a mai relaxat si ca este un moment bun sa vindem. Sunt doua fonduri de investitii care doresc sa cumpere cladirea, iar pentru transparenta vanzarea va fi prin licitatie publica", a declarat Florea Parvu, unul dintre actionarii minoritari ai companiei, scrie Mediafax.

Autovit a cumparat in 2010 blocul de locuinte, in stadiu de structura, pentru 2,9 milioane de euro, plus TVA, de la firma Euro Market Services.

"Cand l-am cumparat era construita doar structura imobilului, am investit de atunci 6,5-7 milioane de euro, iar in prezent cladirea este finalizata 90%. Ne-am propus ca in sase luni maxim sa o vindem, iar pretul la care va fi scos la vanzare va porni de la 12 milioane de euro", a adaugat Florea.

Decebal Tower a fost dezvoltat pe un teren de circa 1.600 metri patrati si are o suprafata totala construita de aproape 10.000 de metri patrati, inclusiv 64 de locuri de parcare subterane. Imobilul de zece etaje cuprinde 20 de apartamente de lux de doua, trei si patru camere si un penthouse situat la etajul zece, cu suprafete cuprinse intre 110 si 344 metri patrati. La etajele 1 si 2 sunt construite spatii de birouri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri