Il Passo, unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de pantofi si accesorii, isi extinde lantul de magazine in AFI Palace Ploiesti, ajungand astfel la 13 unitati operate in intreaga tara.

Magazinul va fi inaugurat pe 3 octombrie si va avea o suprafata de 74 mp.

Deschiderea magazinului din Ploiesti vine dupa ce anul trecut compania si-a extins reteaua cu doua unitati in Craiova (Electroputere Park), respectiv in Iasi (Palas Mall) si cu un outlet in Bucuresti (Fashion House Militari), a caror investitie totala a depasit 400.000 de euro.

In prezent, Il Passo opereaza 12 magazine deschise in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Craiova.

Reteaua de distributie este completata de outlet-ul din Fashion House Militari si de magazinul online lansat in 2011.

Il Passo este un brand romanesc infiintat in 1999, axat pe comertul de pantofi si accesorii pentru femei si barbati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri