Rompetrol Rafinare a semnat cu compania DuPont un contract de consultanta in domeniul securitatii in munca, masura care intareste politica Grupului Rompetrol (TRG) de a atinge excelenta in siguranta operatiunilor desfasurate.

Rompetrol va continua demersul sau de a reduce la zero accidentele de munca prin adoptarea celor mai bune practici in domeniu. DuPont, leader de servicii pe acest sector, a fost invitat in luna aprilie sa evalueze sistemul de management al securitatii si sanatatii de pe platforma Petromidia.

In urma acestei etape intermediare, Rompetrol a initiat un parteneriat cu DuPont Safety Resources. Proiectul va fi realizat pana la sfarsitul acestui an la nivelul a opt companii ale TRG care activeaza pe platforma: Rompetrol Rafinare, Rompetrol Petrochemicals, Romiserv, Rompetrol Logistics, Rompetrol Industrial Parks, GSS, Ecomaster si Rompetrol Quality Control. Echipe mixte formate din specialisti ai DuPont si Rompetrol vor identifica modalitatile de a implementa o cultura si un management al securitatii la cele mai inalte standarde, astfel incat fiecare angajat al Rompetrol sa se implice activ in reducerea riscului de incidente in toate operatiunile desfasurate de companiile grupului pe platforma.

In ultimii trei ani, Rompetrol a investit masiv in tehnologii de ultima ora si a pus in practica un program eficient de siguranta in munca. Ca urmare a masurilor luate, in ultimii doi ani in incinta rafinariei si a celorlate firme detinute de Rompetrol pe platforma Petromidia, numarul accidentelor de munca a fost redus semnificativ.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri