Reprezentantii Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului considera ca singura solutie pentru pastrarea productiei de tractoare la societatea Tractorul Brasov o reprezinta privatizarea pe module functionale, dupa restrangerea activitatii societatii, informeaza AVAS.

Situatia SC Tractorul Brasov a fost analizata joi, in cadrul unei intalniri care a avut loc la Palatul Victoria si la care au participat presedintele AVAS, Razvan Orasanu, consilierul de stat al primului-ministru, Alexandru Ene, directorul companiei, serban Titu, liderul BNS, Matei Bratianu, si liderul sindical al uzinei, Gheorghe Apostu.

in cadrul intalnirii, directorul general al societatii a primit un ragaz de o saptamana pentru finalizarea planului de restructurare a SC Tractorul Brasov.
Datoria totala la zi a companiei se ridica in prezent la peste 13.740 miliarde ROL. Este vorba despre datorii catre bugetul statului, AVAS, furnizorii de utilitati si banci.

Tractorul Brasov functioneaza pe o platforma de peste 120 de hectare, intr-un sistem energofag, care este tributar sistemului centralizat de productie si distributie a utilitatilor. Negocierile cu firma indiana Mahindra&Mahindra pentru privatizarea Tractorul Brasov nu s-au finalizat prin incheierea unui contract de vanzare – cumparare de actiuni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri