Scoala Little London Pipera, condusa de antreprenoarele Fabiola Hosu si Luminita Macsim, are in plan pentru urmatorii doi ani o extindere care va permite unitatii sa acopere toate ciclurile de invatamant. Investitiile necesare sunt estimate la doua milioane de euro.

Din aceasta toamna, Little London Pipera si-a largit oferta educationala. Scoala a obtinut autorizatia MECTS pentru organizarea cursurilor de gimnaziu.

Scoala are in prezent o capacitate de 360 de copii, de la clasa 0 pana la clasa a IXa.

“Scoala este in plin proces de extindere. Dupa inaugurarea noului sediu in 2012, cu o prima investitie de 300.000 de euro in locatie, intentionam ca pana in 2015 sa acoperim toate ciclurile de invatamant. (...) Vom continua lucrarile de amenajare ale scolii in valoare de 500.000 de euro, urmand sa sustinem dezvoltarea capacitatii maxime a proiectului Little London Pipera cu investitii de doua milioane de euro”, a declarat Luminita Macsim , membru fondator al Scolii Little London Pipera.

Little London Pipera este o institutie de invatamant autorizata de MECTS in care predarea programei romanesti se face la standarde internationale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri