Clifford Chance, cea mai mare casa de avocatura din lume, deschide un birou in Romania in asociere cu Badea, Georgescu & Asociatii. Biroul din Bucuresti va completa regiunea CEE in cadrul Clifford Chance, care mai are birouri in Budapesta, Moscova, Praga si Varsovia.
Ne-am alaturat celei mai mari firme de avocati din lume ca o urmare naturala a relatiei profesionale excelente pe care am dezvoltat-o in ultimii 5 ani, a declarat Daniel Badea, Managing Partner al biroului din Bucuresti. inca din 2002 cand am creat firma ne-am concentrat pe implicare in tranzactii multinationale, in multe din ele lucrand impreuna cu Clifford Chance.

Daniel Badea si Nadia Georgescu, partenerii Clifford Chance in Bucuresti, sunt o prezenta marcanta a comunitatii de afaceri din Romania si au o reputatie profesionala remarcabila in tranzactii internationale. Daniel Badea e specializat in tranzactii bancare si pe piata de capital, in timp ce Nadia Georgescu acopera M&A, investitii de private, equity si real estate.

Suntem incantati ca echipa din Bucuresti a devenit parte a firmei noastre. Noul nostru birou din Bucuresti va reprezenta un punct de plecare pentru dezvoltarea prezentei Clifford Chance in regiune si va imbunatati capacitatea noastra de a asista clientii globali care au interes in Europa de Sud Est, a explicat Michael Cuthbert, Managing Partner in Clifford Chance pentru Europa Centrala si de Est.

Aceasta miscare dovedeste de asemenea intentia Clifford Chance de consolidare a capabilitatilor in intreaga Europa Centrala si de Est si o dovada a angajamentului firmei in regiune.Suntem increzatori ca Daniel Badea si Nadia Georgescu vor continua sa dezvolte aceeasi practica de succes, de acum inainte in cadrul familiei Clifford Chance.

Badea, Georgescu & Asociatii a fost creata in 2002 de un grup de avocati cu practica in firme internationale de avocatura. Firma are 4 arii majore de practica: domeniul financiar bancar, piete de capital, corporate M&A, real estate si s-a concentrat pe clienti internationali asistand in special banci de investitii si comerciale, fonduri de private equity, investitori imobiliari si corporatii multinationale.

Clifford Chance este cea mai mare firma de avocatura din lume, cu 29 de birouri in 20 de tari si mai mult de 3.300 de avocati in birourile din toata lumea. Firma este organizata in mod global pe sase arii de practica: piete de capital, corporate M&A, afaceri bancare, litigii, real estate, taxe si dreptul muncii. Clifford Chance a fost foarte activa in regiune, deschizand birouri in Budapesta, Moscova, Praga si Varsovia inca de la inceputul anilor 90 si acopera acum regiunea cu 25 parteneri si 180 avocati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri