Compania Roland Berger impreun cu firma de avocatur Musat&Asociatii si Mazars Romsnia vor furniza Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informtiei (MCTI) serviciile de consultanta in procesul de restructurare a activitatii Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), conform unui anunt al MCTI.
Roland Berger este specializata in consultanta de management, fiind una dintre cele mai mari firme de consultanta pe probleme de management strategic din lume si una dintre cele mai active pe piata romaneasca dintre jucatorii de top la nivel mondial din acest domeniu.

Un numar de cinci companii de consultanta au depus oferte pentru realizarea acestui proces de restructurare a activitatii CNPR.

Ofertele au fost primite astfel din partea ING, McKinsey&Company, Roland Berger Strategy Consultans, Bearing Point si consortiul Ernst&Young, CAIB Corporate GmbH si NM Rothschild&Sons Ltd.

In urma analizei si evaluarii efectuate asupra ofertelor tehnice si financiare depuse de catre cele 5 companii de consultanta financiara si restructurare de reputatie internationala, preselectate pentru restructurarea Companiei Nationale Posta Romana S.A., comisia de evaluare a declarat castigatoare oferta companiei Roland Berger impreuna cu Musat si Asociatii (consultanta juridica) si Mazars Romania (consultanta financiara).

"In perioada imediat urmatoare vor incepe negocierile in vederea semnarii contractului de consultanta. Avem toate motivele sa credem ca procesul de restructurare va creste valoarea companiei si va maximiza profitul obtinut de statul roman in cadrul viitoarei tranzactii.", a declarat Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.

Procesul de restructurare al Companiei Nationale Posta Romana S.A se va desfasura in conditii de transparenta, iar consultantul selectat va asigura derularea programului in cele mai bune conditii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri