22 Octombrie 2013 in Companii

FOTO Povestea fabricii Guban din Timisoara, fondata de un om cu cinci clase: de la Sophia Loren la vitrinele marilor malluri din tara


FOTO Povestea fabricii Guban din Timisoara, fondata de un om cu cinci clase: de la Sophia Loren la vitrinele marilor malluri din tara

Producatorul de incaltaminte Guban din Timisoara, care i-a incaltat pe actrita Sophia Loren si pe liderul comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej, ataca marile malluri din tara cu o retea de magazine proprii.

Daca multe dintre brandurile autohtone au disparut dupa ce au pierdut lupta cu marii jucatori internationali care au invadat piata in ultimii 20 de ani, producatorul de incaltaminte Guban din Timisoara continua si acum productia inceputa in urma cu mai bine de 75 de ani intr-un atelier de langa Gara Mica din capitala Banatului.

Produsele Guban, purtate candva de fostul presedinte american Harry Truman, de actrita Sophia Loren, de poetul Tudor Arghezi sau de Gheorghe Gheorghiu-Dej, se vand astazi in peste 50 de magazine partenere din toata tara, fiind apreciate pentru calitatea ridicata.

Producatorul timisorean vrea sa-si majoreze insa vanzarile cu cel putin 20% in fiecare an, iar asul din maneca este deschiderea de magazine sub brand propriu, atat in marile centre comerciale, cat si in spatii stradale. Primul pas a fost deja facut: la inceputul acestei luni, Guban si-a pus sigla pe primul magazin, in Baneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Citeste si:

Pentru urmatorii trei ani, producatorul isi propune sa-si marcheze prezenta, prin magazine proprii, in toate marile orase ale tarii cu peste 200.000 de locuitori.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Recomandare Afaceri in suferinta: peste 20.000 de firme au intrat in insolventa in ultimii ani




Citeste si

mai multe articole din Companii