Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, senatorul Darius Valcov, a declarat, luni, ca raportul la proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, transmis de Guvern, va fi finalizat cel mai probabil saptamana viitoare, scrie Mediafax.

El a aratat ca discutiile se vor relua marti, la ora 15.00, pe prima parte a raportului, care cuprinde sinteza audierilor.

"Am discutat pe sinteze din cadrul audierilor, s-au facut unele modificari, s-a cerut reformularea corpului raportului, modificari de forma, de exprimare, s-au adaugat unele elemente din audieri. A ramas stabilit ca miercuri dimineata, incepand cu ora 9.00, sa se discute pe proiectul de lege", a aratat Valcov.

Senatorul PSD a precizat ca, dupa finalizarea discutiilor in grupurile de lucru, se trece la proiectul de lege in sine, respectiv la amendamente, propuneri, dezbateri.

Darius Valcov a anuntat ca finalizarea raportului se va face cel mai probabil saptamana viitoare. "Abia suntem la prima parte, spre joia viitoare ne apropiem de o decizie finala, acum suntem la 25%", a mai spus el.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri