Orlando Szasz, cofondator&presedinte al furnizorului de echipamente de protectia muncii Renania, a fondat o companie de productie de incaltaminte de protectie in regiunea Barletta din sudul Italiei, a declarat antreprenorul in cadrul emisiunii Start-Up Wall-Street.

„Am fondat o companie in sudul Italiei, la Barletta, o companie de productie care are legatura cu domeniul in care am stat 17 ani si in care sunt oarecum captiv. Este vorba de productie de incaltaminte si am ales aceasta zona pentru ca este specializata in asa ceva. Italia are ceva special, adica exista concentrari in anumite zone georgrafice pentru ceva anume. De exemplu, Emilia-Romagna este cunoscuta pentru constructia de masini, in timp in Barletta sunt 80-90% din producatorii de incaltameninte de protectie. Suntem in etapa de debut si deocamdata nu pot oferi mai multe detalii despre investitie ori numarul de angajati”, a explicat Orlando Szasz, la Start-Up Wall-Street, emisiune moderata de jurnalistul Claudiu Vrinceanu.

Orlando Szasz (41 de ani) a fondat in 1995 impreuna cu fratele sau Ronald (46 de ani) compania Renania, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de protectia muncii de pe piata locala. Anul trecut s-a retras de la conducerea companiei, insa a ramas presedinte al Consiliului Director, functia de CEO fiind preluata de Florentina Taudor.

Povestea lui Orlando Szasz, in emisiunea Start-Up Wall-Street, un eveniment cu si despre antreprenori.
.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri