Importatorul brandului belgian de ciocolata Leonidas a relocat magazinul din Pipera in Calea Victoriei, in cautarea unei locatii cu perspective de dezvoltare pe termen lung. Investitia in magazin s-a ridicat la 40.000 de euro, a declarat pentru wall-street.ro proprietarul magazinului, Ion Codreanu.

Ion Codreanu mai detine alte doua magazine Leonidas, unul situat in zona Dorobanti din Capitala si unul in Brasov.

"Cand deschizi o activitate comerciala in Pipera este clar ca te izolezi acolo pentru cei care locuiesc in zona si cei care tranziteaza. Acea locatie nu avea o perspectiva de viitor. Ne-am dorit o pozitionare mai buna pentru a avea si perspective de crestere, iar acum suntem prezenti in punctele forte ale Bucurestiului", a explicat Codreanu.

Magazinul din Calea Victoriei are o suprafata de 50 metri patrati.

Codreanu mai administreaza si site-ul ciocolatabelgiana.ro.

Leonidas este un brand belgian de ciocolata lansat in 1913. Printre competitorii Leonidas pe piata locala se numara Cade, Venchi, A la Reine Astrid si Chocolat.

Romanii sunt printre europenii care consuma cele mai mici cantitati de ciocolata, ei cumparand doar 1,9 kilograme pe cap de locuitor, in timp ce media europeana este de 5 kilograme.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri