Charles de Jerphanion este noul director imobiliar al grupului franco-belgian Louis Delhaize. De Jerphanion va trebuie redefineasca si sa optimizeze politica imobiliara a grupului care detine mai multe marci de retail precum cora, Match, Truffaut, Animalis, Houra.fr sau Deli Traiteur in mai multe tari europene.

Principalul proiect de care se va ocupa noul director imobiliar este Cora Brasov, despre care a declarat ca “Dorim un proiect inovator pentru Cora, iar in acest moment desfasuram o selectie internationala pentru a alege cel mai potrivit partener, cu experienta pe proiecte complexe asa cum este cora Brasov, alaturi de care sa devoltam conceptul".

Charles de Jerphanion (37 ani) a fost timp de sase ani Director de Dezvoltare si Director de Investitii la Casino Groupe, iar inainte a coordonat activitatea Affine Groupe din functia de Asset Manager si Director de investitii.

Cora Romania are in prezent 12 magazine, in centre comerciale proprii si in spatii inchiriate, dintre care patru la Bucuresti si opt la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri