Numarul angajatilor care lucreaza cu contracte de munca temporara prin intermediul unui agent ar putea creste anul acesta cu 10%, a declarat Sorina Donisa, presedintele Asociatiei Romane a Agentilor de Munca Temporara, organizatie care reuneste aproximativ 70% din piata de profil.

In 2012 numarul total de angajati din ARAMT s-a ridicat la 52.214 de persoane, in crestere de la 49.734 de persoane.

"In criza, companiilor le este destul de greu sa isi faca planuri pe termen lung si sa angajeze oameni, de aceea au apelat mai mult la angajatii temporari. (...) Speram ca si in 2013 sa mentinem acelasi trend crescator si sa inregistram un plus de 10% si in acest an", a declarat Sorina Donisa.

Asociatia Romana a Agentilor de Munca Temporara (ARAMT) este o organizatie non-profit, infiintata in luna iunie 2010. Fondata de cei mai mari jucatori de pe piata serviciilor de resurse umane, ARAMT isi propune flexibilizarea conditiilor de acces pe piata muncii si crearea de noi locuri de munca.

Intre membri ARAMT se numara companiile Adecco Romania, Gi Group, ManpowerGroup Romania, APT, Lugera, Agentia Professional, Trenkwalder.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri