Dupa ce au dominat ani la rand serviciile de intretinere a drumurilor pe timp de iarna, „regii asfaltului“ s-au retras din cursa. Mai multe judete cu risc maxim de inzapezire sunt, deocamdata, descoperite in fata viscolului.

Deszapezirea drumurilor nationale si autostrazilor, desi este un serviciu bine platit de catre compania care le administreaza (CNADNR), pare sa nu mai fie o afacere de interes pentru vestitii „regi ai asfaltului“.

In anii trecuti, firmele abonate la diversele contracte de intretinere a drumurilor, cum ar fi UMB Spedition (controlata de Dorinel Umbrarescu), Pa&Co International (Costel Casuneanu) sau Euroconstruct Trading (Dan Besciu) castigau si contractele de deszapezire, incat la un moment dat au fost suspectate inclusiv ca ar forma un cartel.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri