Wall-Street.ro a premiat in oglinda doua generatii de business, cea experimentata si cea noua. Aflati castigatorii la categoria “Managerul anului 2013”.

Premiul “Managerul anului 2013” acordat noii generatii a fost castigat de Tadeusz Kuropatwinski, general manager XTB Romania.

La aceasta categorie au fost nominalizati si Dorin Pena, director general Cisco Romania si Daniel Truica, CEO Vola.ro.

Premiul a fost inmanat lui Tadeusz Kuropatwinski de catre Cristina Savuica, sefa companiei de recrutare Lugera.

"Multumesc, sunt onorat pentru distinctia primita si multumesc intregii mele echipe. (...) Educatia in domeniul pietelor financiare va fi obiectivul nostru principal in 2014, an in care vom investi in acest domeniu un milion de euro. Romania este un loc extraordinar, iar eu cred cu tarie in aceasta piata, care are nevoie de mai multi profesionisti in domeniul pietei de capital", a declarat Tadeusz Kuropatwinski.

Polonezul Tadeusz Kuropatwinski a preluat conducerea sucursalei din Romania a firmei de brokeraj X-Trade Brokers la inceputul anului 2012. El lucreaza pentru X-Trade din anul 2009 ca Associate Manager la sediul central din Polonia, iar din 2010 a ocupat functia de director adjunct al sucursalei din Romania, fiind responsabil cu coordonarea departamentelor de marketing, resurse umane si financiar.

Iubeste Romania, ii plac oamenii veseli si deschisi si vede un potential urias de crestere in piata financiara.

Tadeusz Kuropatwinski povesteste ca a venit in Romania pentru prima data in 2010. Desi urma sa mearga in India, a cerut sa ramana in tara noastra. „Mi-a placut Romania, am vazut un potential urias pentru business-ul nostru si am vrut sa raman. Este o tara minunata, cu oameni veseli si deshisi, in comparatie cu polonezii, care sunt mult mai introvertiti. Si din punct de vedere al business-ului este mult loc de crestere si primim feedback-uri foarte bune din piata in care investim”, declara anterior managerul XTB Romania pentru wall-street.ro.

Managerul anului din generatia experimentata

Premiul “Managerul anului 2013” pentru generatia experimentata a fost castigat de Severina Pascu (foto) – CEO UPC Romania si Ungaria, in urma concurentei cu Vlad Bog, HR Microsoft si Claudiu Soare, CEO Holcim Serbia.

Premiul a fost inmanat de catre Viorel Panaite, managing partner Human Invest, furnizor de servicii de formare profesionala, managerului de HR al companiei UPC, Celesta Padineanu, in numele Severinei Pascu.

"Multumesc pentru premiu. Severina Pascu este un lider autentic si managerul care a reusit sa puna in echilibru familia si munca, aducand munca acasa si spiritul familiei la munca", a spus Padineanu.

Severina Pascu are doi copii, a preluat conducerea UPC Romania in 2011, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de telecomunicatii, cu afaceri de 99,1 milioane de euro anul trecut, iar in august anul acesta a preluat functia de CEO al UPC si pentru filiala din Ungaria.

Astfel, ea conduce un business cu venituri de circa 392 de milioane de dolari (2012).

Inainte de 2011 a fost director financiar al companiei timp de trei ani. Anterior UPC, Severina a ocupat pozitia de director in cadrul CAIB Romania, una dintre principalele banci de investitii din Europa Centrala, a lucrat in conducerea companiei americane de telecomunicatii prin cablu Metromedia International in Romania si Marea Britanie si la KPMG.

Gala wall-street.ro este un evenimente organizat de wall-street.ro in parteneriat cu Euro Insol, EY si Alpha Bank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri