O premiera in mediul de afaceri romanesc, Gala Wall-Street.ro a premiat cei mai buni antreprenori ai acestui an, castigatorii celor doua generatii de business fiind Radu Georgescu, proprietarul Gecad, si Bobby Voicu, co-fondator Mavenhut.

In urma cu aproape 20 de ani, cand a lansat Gecad Net, compania care a pus bazele actualului grup Gecad, Radu Georgescu visa la o vila cu piscina, precum vazuse in serialul Dallas. De-a lungul anilor a fost implicat in mai multe tranzactii in IT, iar in ultimul timp este tot mai prezent in proiecte de antreprenoriat.

Radu Georgescu a fost in centrul atentiei toamna acesta, dupa exit-ul din Avangate catre fondul de investitii Francisco Partners.

"Toata lumea m-a intrebat anul acesta de ce imi vand afacerile. Mi se pare atat de misto sa creezi ceva incat nu ma pot abtine. E minunat ca acel ceva la care te-ai gandit tu intr-o noapte si ai creionat pe o hartie se transforma in ceva pentru care altcineva este dispus sa dea banii. Imi pare bine si ca tinerii sunt adusi in prim plan, inseamna ca oamenii poate s-au saturat sa ii vada peste tot pe veterani", a afirmat Radu Georgescu in cadrul Galei wall-street.ro, un eveniment realizat in parteneriat cu EY Romania, Alpha Bank si Euro Insol.

Blogger “cu state vechi”, antreprenor, speaker ce are grija sa devina memorabil, non-conformist. Mai nou, este aproape non-stop conectat la proiectul MavenHut si Solitaire Arena. Bobby Voicu a fost premiat in cadrul Galei wall-street.ro Premiantii Generatiei Tale ca antreprenorul anului 2013 pentru noua generatie de business. Premiul a fost ridicat de Elvis Apostol (foto), co-fondator Mavenhut, companie care se afla deja in top 100 dezvoltatori de jocuri pe Facebook.

"A fost un efort de echipa, fiecare dintre noi a participat la rezultatul final. Planurile noastre vizeaza extinderea pe mai multe platforme. Vrem sa transformam jocurile clasice, destinate unui singur jucator, in jocuri care pot fi savurate de mai multi jucatori", a declarat Apostol.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri