Deja se aud colinde si voie buna de vacanta, revelionul se apropie cu pasi rapizi dar ... mai sunt multe de pus la punct pana in 2014: bilanturi, planuri, evaluari si colac peste pupaza mai trebuie sa hotarasti si cea mai buna metoda de a-i recompensa pe angajati pentru performanele inregistrate de-a lungul anului.

Care este solutia optima: un cadou atent ales sau o prima cash? Alegerea cadoului cere timp si nu ai siguranta ca acesta va fi pe placul destinatarului , pe cand banii cash par un cadou impersonal care asa cum vine, asa si pleaca nelasand amintiri de durata in urma.

Ce poti sa faci in aceste conditii? Vestile bune nu se lasa mult asteptate pentru ca esti la doar cateva clickuri distanta de a rezolva un lucru de pe lista inca lunga a acestui an. Pregateste-te sa uiti de grija cadoului perfect!

Anul acesta, fii o zi de neuitat pentru angajatii tai oferindu-le tichete cadou Ticket Cadou® sau carduri Compliments®! Acestea reprezinta varianta economica si practica de a simti bucuria oferirii cadoului perfect. Libertatea de alegere ramane in mana angajatului, astfel asigurand memorabilitatea zilei, a obiectului achizitionat si nu in ultimul rand, a ta! Reteaua extinsa de magazine afiliate la Ticket Cadou® si Compliments® garanteaza libertatea totala de alegere a cadoului dorit!

Iar daca nu esti convins inca, venim cu argumentul pragmatic al facilitatilor fiscale! Sumele acordate de Craciun sub forma de tichetele cadou Ticket Cadou® si carduri Compliments® sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale, in limita de 150 lei/ beneficiar. Astfel, economisesti 35%! Mai mult decat atat, cardul Compliments® are cavantaj suplimentar si scutirea angajatului de la plata impozitului pe venit de 16%! Cardurile Compliments® funcioneaz similar cu cardurile bancare, doar c nu permit retrageri de numerar. Neavând un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Tichetele cadou si cardurile Compliments® se acorda in conformitate cu prevederile legii 193/2006 privind tichetele cadou si tichetele de cresa, completate de prevederile Legii 571/2003 privind Codul Fiscal.

Afla mai multe detalii despre tichetele cadou Ticket Cadou® si cardurile cadou Compliments®.

Te-ai hotarat sa alegi Ticket Cadou® sau Compliments®? Comanda aici cadoul perfect de Craciun.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri