Auchan Romania va deschide la Satu Mare al saptelea magazin remodelat din cele 20 de magazine Real preluate de la Metro Group.

Transformarea a durat mai putin de trei saptamani si a constat, pe de o parte, in modificari tehnice si comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafetei de vanzare, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor si introducerea comertului Auchan, de tip discount generalizat.

Hipermarketul are o suprafata de vanzare de peste 6.000 mp si ofera o gama de 35.000 de produse.

“Suntem bucurosi sa deschidem portile celui de-al 7-lea si ultimul hipermarket remodelat anul acesta sub marca si comertul Auchan din seria celor 20 de magazine Real. Aceste remodelari s-au realizat intr-un timp record de mai putin de 3 luni”, declara Frédéric Bellon, director de vanzari Auchan Romania.

Grupul Auchan este prezent in 13 tari si are 287.000 colaboratori. Este organizat pe cinci divizii: hipermarketuri (709 magazine), supermarketuri (786 magazine), divizia imobiliara (342 centre comerciale Immochan), banca (Oney Banca Accord) si e-commerce.

In 2012, grupul a inregistrat o cifra de afaceri de 60,2 mld. euro.

In Romania Auchan este prezent din 2006, cand a deschis primul hipermarket, la Bucuresti, in cartierul Titan. In septembrie, compania a finalizat achizitia a 20 de magazine Real de la Metro Group.

In prezent Auchan numara 31 de magazine deschise si alte doua in constructie, cu o suprafata totala de vanzare de 252.000 mp, 3 platforme logistice, 10.125 angajati. Cifra de afaceri a fost anul trecut 4,5 mld. lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri