Silver Mountain ApartHotel, Resort & Spa, complex de 4 stele din Poiana Brasov aflat in insolventa din august 2013, inaugureaza, pe 7 decembrie, inca 110 apartamente de lux, restaurantul Everest si clubul Ice.

Remus Borza, practicianul coordonator de la EuroInsol, declara ca “numai investitia in amenajarea si mobiliarea celor 110 apartamente, a restaurantului si a clubului se ridica la peste 2 milioane Euro. Valoarea totala a proiectului imobiliar, care include 220 de apartamente, depaseste in prezent 80 de milioane de euro”.

Silver Mountain vrea sa construiasca, in 2014, un hotel cu inca 600 locuri de cazare si extinderea serviciilor SPA. Compania INR Management Real Estate, dezvoltatorul proiectului imobiliar Silver Mountain din Poiana Brasov, a intrat in insolventa in august 2013, administratorul judiciar al companiei fiind numit Euro Insol, societate coordonata de Remus Borza.

Compania INR Management Real Estate a demarat in 2008 constructia celui mai mare proiect imobiliar din Romania, estimat la peste 300 de milioane de euro. Societatea intentiona sa construiasca o mini-statiune turistica, aceasta urmand sa cuprinda apartamente si vile, un hotel cu 184 de camere afiliat lantului Raddison SAS, doua sali de cinematograf, un heliport, un club de tenis si un teren de golf cu 18 gauri amenajat pe un teren de 440.000 de metri patrati.

Cele 15 vile cu 600 de apartamente ale complexului urmau sa se construiasca pe o suprafata de 88 de hectare. Criza economica a impiedicat finalizarea proiectului, in prezent complexul rezumandu-se la 5 vile cu 207 apartamente, un centru Spa si un centru comercial in care functioneaza restaurantul Loft si clubul Office.

Dupa moartea, anul trecut, a principalului actionar Dan Fisher, societatea a facut obiectul mai multor incercari de executare silita din partea creditorilor BCR si DITL Brasov. La momentul deschiderii procedurii, societatea inregistra datorii de aproximativ 380 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri