Retailerul Profi a deschis anul acesta 60 de magazine si a inchis alte patru, afacerile urmand sa creasca peste estimarile initiale, de 20%, a declarat Pawel Musial, directorul general al companiei.

Reteaua Profi va depasi pana la finalul anului 200 de unitati.

“Afacerile vor creste peste 20% cum estimasem initial, insa nu pot spune cu cat pentru ca luna decembrie este foarte importanta in retail”, a spus Musial la inaugurarea magazinului de gheata din Piata Revolutiei.

In afara celor 60 de noi unitati deschise, compania a renuntat la alte patru unitati neperformante.

“Vom pastra ritmul deschiderilor si anul viitor. Poate vom deschide mai multe, insa e bine sa nu te lansezi in afirmatii. In privinta inchiderilor, daca un magazin se dovedeste neperformant incercam sa il relocam cu tot cu personal, nu vrem sa afectam oamenii de astfel de decizii”, a adaugat seful Profi.

Retailerul este detinut de fondul de investitii Enterprise Investors si opereaza trei concepte de magazine: Profi, Profi Mall si Profi City.

Compania a avut anul trecut un profit net de 13,1 milioane lei (2,9 milioane euro) si afaceri de 1,15 miliarde lei (260 milioane euro), in crestere de la 934 milioane lei in 2011. Profi are circa 5.000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri