Clientii nu mai vin in club de doua ori pe saptamana, ci doar in noaptea de sambata, si au renuntat la peste o treime din bauturi, din cauza puterii tot mai scazute de cumparare, a declarat Dan Malusel, administratorul The Office Predeal.

Daca pana anul trecut tinerii mergeau in cluburi si vineri noaptea, si sambata noaptea, in acest an cei mai multi dintre ei ajung in discoteci doar sambata. "Cei care mai ajung totusi vinerea in cluburi vin doar daca sunt evenimente speciale, spectacole etc. Totodata, cei care vin au renuntat din cauza puterii scazute de cumparare si la o parte din bauturi. Consumul a scazut cu cel putin 30%", a afirmat Malusel, citat de Mediafax.

El a spus ca daca in anii trecuti un client consuma doua sau chiar trei sticle de sampanie pe seara, acum mai bea doar una. "Din cauza lipsei banilor, oamenii sunt mai echilibrati in discoteci. Nu se mai imbata atat de rau", a adaugat Malusel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri