Daca 2013 a fost un an in care nu s-au schimbat multe lucruri in piata locala de training, specialistii in domeniu cred ca in 2014 ne putem astepta la o serie de schimbari. wall-street.ro a stat de vorba cu trainerul Octavian Pantis, managing partner in cadrul firmei de training si consultanta TMI, care ne-a aratat principalele tendinte pentru 2014.

- o crestere a activitatii trainerilor interni, care mai preiau din ceea ce se facea cu traineri externi;
- un indemn al angajatorilor pentru angajati de a-si cauta si singuri informatii si cursuri, cu cheltuieli minime;
- o crestere a numarului celor care fac training - fie ca sunt noi companii sau freelanceri - unii competenti, altii doar dornici sa faca treaba buna;
- nevoia de a arata ca solutia oferita raspunde unei probleme organizationale reale si ca o rezolva, cel putin partial;
- metode de lucru si programe inovative in training, facilitare si coaching;
- concentrare a bugetelor pe dezvoltarea managerilor de toate nivelurile - ei sunt cei pe umerii carora sta responsabilitatea de a creste rezultatele companiei;
- asteptari mai mari de la clienti fata de furnizorii de training si preferinta de a lucra cu cei care au un istoric bun.

Octavian Pantis este Managing Director al firmei TMI Training & Consulting companie pe care o conduce din 1999, cand a deschis in Romania biroul companiei internationale de training si consultanta TMI, infiintata in 1975 in Danemarca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri