EUfonika, serviciul de telefonie fixa EUfonika, lansat de compania Combridge SRL Sfantu Gheorghe in urma cu patru luni, are un nou director comercial - Tudor Bosinceanu, care va gestiona vanzarile operatorului Combridge, relatiile cu clientii si dezvoltarea de noi oportunitati pe piata de telefonie fixa.
In perioada august 2004 decembrie 2005, Bosinceanu a lucrat la Nobel, o companie multinationala de telecomunicatii cu sediul in SUA, unde a ocupat functia de sales director, fiind responsabil pentru vanzarile din cadrul Carrier Division.

Anterior acestei pozitii, a lucrat timp de 6 ani in domeniul vanzarilor in cadrul companiei Vodafone, unde a avansat de la pozitia de sales executive la functii de management, ajungand in anul 2003 key account direct sales manager, ocupandu-se de clientii companii mari si agentii guvernamentale. Experienta profesionala a lui Tudor include si sectorul FMCG, lucrand pentru Coca Cola Bottlers si R.J. Reynolds Tobacco (actualmente JTI, Japan Tobacco International), unde a ocupat diverse pozitii in cadrul departamentului de vanzari.

"Tudor Bosinceanu aduce un plus de valoare companiei noastre, venind cu o experienta de 12 ani in care a implementat numeroase programe de vanzari de success. Sunt convins ca experienta solida de vanzari si cunostintele din domeniul IT&C pe care Dl. Bosinceanu le-a acumulat in toti acesti ani se vor dovedi nepretuite pentru promovarea calitatii foarte bune si a preturilor accesibile oferite de EUfonika. Toate acestea in vederea intaririi pozitiei brandului EUfonika pe piata de telefonie fixa alternativa din Romania.", a declarat Levente Csenteri, Executive Director Combridge.

Tudor Bosinceanu a absolvit Universitatea Tehnica din Iasi, obtinand calificarea de inginer textil in anul 1994. in 2005 obtine diploma de Executive MBA in urma cursurilor urmate la Institutul National de Dezvoltare Economica (INDE) Bucuresti. Tudor Bosinceanu este casatorit si vorbeste fluent limba engleza.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri