Calin Galaseanu, Country Manager Bristol-Myers Squibb (BMS), a fost ales Presedinte al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM), dupa ce anul trecut a fost membru in boardul asociatiei.

Medic de profesie, Galaseanu are o experienta de peste 15 ani in industria farmaceutica, timp in care a ocupat functii de management in cadrul departamentelor de Marketing, Vanzari si Medical ale companiei Schering AG Romania si functii de conducere, in ultimii 7 ani, in departamentele de Government Affairs si Market Acces in cadrul companiei pe care o conduce din luna aprilie a anului 2012.

Calin Galaseanu are experienta si pe piete europene, unde este membru in echipa de leadership european a BMS Olanda, din 2013.

,,Consider ca principala mea misiune in calitate de presedinte ARPIM este de a consolida relatia cu autoritatile si ceilalti parteneri si impreuna sa creem un sistem de sanatate performant, fara sa uitam ca elementul central este pacientul roman. Astfel, companiile membre ARPIM pun la dispozitia autoritatilor si partenerilor expertiza lor pentru a contribui la dezvoltarea unui sistem de sanatate in beneficiul pacientului si in acelasi timp a unui mediu de business etic, predictibil si transparent”, declara Calin Galaseanu, noul presedinte ARPIM.

Din boardul ARPIM mai fac parte Pascal Prigent (Vicepresedinte - Director general GlaxoSmithKline), Radu Rasinar (Vicepresedinte - Director general AstraZeneca), Elena Mitova (membru - Director general Novartis Pharma Services Romania), Jacopo Murzi (membru – Director general Johnson & Johnson Romania si Janssen Romania), Gabor Sztaniszlav (membru - Director general Amgen Romania) si Luca Visini (membru – Director general Eli Lilly).

Anterior lui Calin Galaseanu, presedintia ARPIM a fost detinuta de catre Makis Papataxiarchis, Managing Director al Johnson & Johnson Romania si Janssen Romania.

Din Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) fac aprte 28 de companii farmaceutice internationale producatoare de medicamente originale, prezente in Romania. Acestea realizeaza impreuna peste 70% din valoarea pietei farmaceutice romanesti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri