PPD Romania, unul dintre cei mai mari distribuitori locali de bauturi alcoolice premium si super-premium, isi extinde portofoliul, care cuprinde aproximativ 40 de marci internationale, cu brandurile premium San Pellegrino: apa (S.Pellegrino, Acqua Panna), bauturi racoritoare (Aranciata, Lemonata, Aranciata Rossa, Pompelmo si apa tonica – Tonic), ice tea si aperitivul non-alcoolic Sanbitter.

Compania a devenit distribuitorul oficial pentru Sanpellegrino la nivel national incepand cu luna ianuarie.

Grupul Sanpellegrino cu sediul in Milano este lider al sectorului de bauturi in Italia cu o gama variata de apa minerala, aperitive non-alcoolice, bauturi racoritoare si ice tea, distribuite in peste 120 de tari.

Produsele Sanpellegrino sunt fabricate si imbuteliate de catre Nestle in Italia, in zona cu acelasi nume, in Val Brembana.

In prezent, S.Pellegrino este lider al categoriei de ape minerale in segmentul de restaurante high class la nivel international, avand o distributie de 650 de milioane de sticle in 120 de tari. In acelasi timp, fabrica Aqua Panna produce peste 300 de milioane de litri de apa naturala in fiecare an, iar 30% din productie este destinata exportului.

Prezenta pe piata din Romania din 2007, PPD Romania este printre cei mai mari distribuitori de bauturi premium. Impreuna cu Diageo, Grupul Campari, Cuervo, Nestlé, compania detine cel mai mare portofoliu de branduri premium si super-premium precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, Jose Cuervo, Campari, Aperol, SKYY Vodka, Wild Turkey, Cinzano, Aqua Panna, San Pellegrino, Lanson si propriul brand de vodka, Tazovsky.

PPD Romania este parte a Photos Photiades Group (PPG), companie internationala fondata in urma cu peste 70 de ani. PPG este prezenta in Romania, Grecia, Cipru, Croatia si Slovenia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri