Retailerul Profi a inaugurat la Cluj prima noua locatie din acest an, reteaua numarand in prezent 64 de magazine, anunta compania.

Noua unitate se intinde pe o suprafata de 391 mp si are o sala de vanzari de 230 mp. Magazinul este cel de-al 8-lea in formatul City din municipiul Cluj, localitatea in care retailerul are cele mai multe unitati de acest tip. In momentul de fata, functioneaza un total de 18 magazine Profi City.

Cu 14 magazine in oras si 22 in judet, Clujul este cel mai bine reprezentat pe harta Profi, dupa Bucuresti (24 magazine).

Profi este cel de-al doilea mare lant de retail modern din Romania, are aproximativ 5.000 de angajati si activeaza cu magazine in format standard, City si Mall in 107 localitati din 38 de judete.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri