Schneider Electric, companie specializata in managementul energiei, a numit-o de la 1 februarie in functia de presedinte a subsidiarei din Romania pe Florentina Totth. Pana la aceasta data, Totth ocupa functia de vicepresedinte al diviziei de energie in cadrul companiei.

Florentina Totth (foto) are o experienta in vanzari, marketing si management general, cariera sa de pana acum fiind legata in special de industria IT&C.

Anterior achizitiei APC de catre Schneider Electric, Florentina Totth (44 de ani) a construit organizatia locala APC Romania, ocupand functiile de district manager (2003-2007), country manager Romania (2007-2008) si country manager Romania si Bulgaria (2008-2009). Ulterior, Totth a facut parte din echipa de top management a Schneider Electric Romania, avand responsabilitatea gestionarii mai multor divizii: IT, Power Solutions & Services, Buildings si Energy.

Numirea Florentinei Totth la conducerea organizatiei locale marcheaza doua premiere pentru Schneider Electric Romania: prima si cea mai importanta este ca, la 17 ani de la infiintarea subsidiarei locale, la conducerea acesteia este un roman, urmand tendinta generala din cadrul grupului, iar cea de-a doua este investirea primei femei in aceasta functie.

„Ne-am propus sa ne mentinem obiectivele de crestere prin misiunea noastra de a ajuta companiile si populatia sa utilizeze intr-un mod mai eficient resursele de energie”, a declarat Florentina Totth, country president Schneider Electric Romania.

Florentina Totth il succeda in aceasta functie pe Saulo Spaolanse, care a preluat mandatul in ianuarie 2011. In urmatoarea perioada, Saulo Spaolanse va ocupa o functie similara la conducerea subsidiarei Schneider Electric din Singapore.

In prezent, compania are 260 angajati in total, in Romania si Republica Moldova total (215 in Romania si 45 in Republica Moldova).

Schneider Electric estimeaza pentru acest an cresterea afacerilor in Romania, inregistrand o evolutie favorabila in toate segmentele de piata pentru care ofera solutii: cladiri comerciale, energie si infrastructura, industrie, centre de date si rezidential.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri