Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva (RMAH) a inregistrat anul trecut un profit net de 3,03 milioane lei, cu 45% mai redus decat rezultatul din 2012, la afaceri in stagnare.

Cifra de afaceri din 2013 a fost de 237,83 milioane lei (53,8 milioane euro), foarte apropiata de cea din anul anterior, reiese din datele companiei transmise miercuri Bursei.

"Avand in vedere piata de medicamente si produse farmaceutice este de aproximativ trei miliarde de lei in 2013, estimam cota de piata a societatii la sub 2%", potrivit raportului administratorilor, potrivit Mediafax.

Veniturile au avansat nesemnificativ, la 239,96 milioane lei, iar cheltuielile au urcat cu 1,5%, la 236,48 milioane lei. Potrivit celor mai recente raportari, presedintele Consiliului de Administratie, Valentin Norbert Tarus, are 66,5% din actiunile companiei. In actionariat se mai regaseste omul de afaceri Lutz Stache, care detine indirect 16,49% din titluri, atat in nume propriu, cat si prin firma AHG Vermogenverwaltungs Cottbus Deu.

Cea mai recenta tranzactie cu actiunile Farmaceutica Remedia a fost realizata miercuri, cand pretul a crescut cu 8,35%, la 0,305 lei. La aceasta cotatie, capitalizarea bursiera a companiei este de 32,35 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri