Bani acordati fara justificare, achizitii facute la suprapret, cheltuieli inutile cu strategii de marketing, proiectare de standuri sau contracte suspecte de paza. Daca vi se pare cunoscuta aceasta enumerare, da, aveti dreptate: este vorba despre o companie de stat. In acest caz, este vorba de Salrom.

Curtea de Conturi a descoperit prejudicii de peste 17 milioane de lei in finantele companiei, insa conducerea acesteia a atacat in instanta cele mai multe parti din constatarile inspectorilor, sustinand ca a rezolvat, intre timp, o alta parte din problemele semnalate. Informatiile sunt prezentate in raportul pe 2012, facut public in acest an.

Cele mai mari sume, respectiv 4,55 milioane de lei sunt trecute drept „adaosuri la salarii acordate in alte conditii decat cele stabilite prin contractele colective de munca“, in vreme ce o alta suma, de 2,28 milioane de lei, reprezinta majorari salariale peste nivelul inflatiei, contrar prevederilor din legea bugetului.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri