Sika Romania, unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de materiale chimice de constructii, l-a numit pe Laurentiu Stefanescu in functia de director general incepand cu 1 martie 2014.

Acesta va prelua conducerea companiei dupa ce Ileana Nicolae, director general Sika Romania timp de 12 ani, a fost promovata in functia de manager pentru Europa de Est si va coordona activitatea din 18 tari.

Din aceasta pozitie, Laurentiu Stefanescu (foto stanga) se va ocupa de implementarea strategiei companiei care sa asigure in continuare succesul Sika Romania pe plan local si va raporta direct Ilenei Nicolae.

Noul director general al Sika Romania lucreaza in cadrul companiei din septembrie 2013, ocupand pana in acest moment functia de director al diviziei de mortare uscate. Anterior pozitiei din cadrul Sika Romania, Laurentiu Stefanescu a fost director general al producatorilor de materiale de constructii Selena Romania si EURO MGA Product, companie pe care a adus-o pe profit dupa intrarea in insolventa.

Laurentiu Stefanescu a absolvit cursurile Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti si are un masterat in Management Industrial din cadrul aceleiasi Universitati.

Sika AG cu sediul in Baar, Elvetia, este o companie activa la nivel global in domeniul materialelor chimice speciale, deservind industria constructiilor si industriile producatoare de componente auto, autobuze, camioane, trenuri, fatade, parcuri solare si eoliene. Compania elvetiana este lider in domeniul solutiilor utilizate in procesele de sigilare, lipire, amortizare, consolidare si protectie a structurilor portante.

Gama de produse Sika include aditivi pentru betoane, mortare speciale, adezivi si sigilanti, materiale de amortizare, consolidari structurale, pardoseli industriale si sisteme de acoperisuri si impermeabilizari.

In prezent, Sika numara subsidiare in 80 de tari si mai mult de 16.000 de angajati la nivel global, care asigura o legatura stabila intre clienti si companie, garantand succesul tuturor partenerilor. In 2013 Sika a generat vanzari de 5,14 miliarde franci elvetieni.

Sika Romania, subsidiara a concernului elvetian, a fost infiintata in 2002, iar incepand cu luna iunie 2008 a dat in folosinta fabrica de aditivi de la Brasov - prima unitate de productie Sika din Romania. In plus, Sika va inaugura si cea de-a doua fabrica din Romania, la Capusu Mare, judetul Cluj, unde va produce atat mortare speciale, cat si mortare folosite ca adezivi.

In 2013, Sika Romania a fost implicata in proiecte locale importante printre care se numara Floreasca City Center, Floreasca Business Park, extinderea retelelor Dedeman si Kaufland, consolidarea hotelului Domogled din Baile Herculane, turnul de racire Paroseni, loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean, reabilitarea caii ferate Sighisoara – Atel si multe altele.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri