Averile cumulate ale celor 1.645 de miliardari mentionati in cel mai recent clasament Forbes au crescut anul acesta la 6,4 trilioane de dolari, de la 5,4 trilioane in urma cu un an. In top se afla un singur roman, cu o avere estimata la 1,2 miliarde de dolari.

Ioan Niculae a coborat anul acesta pe locul 1.372 in topul Forbes, cu o avere estimata la 1,2 miliarde de dolari. Proprietarul Interagro a ocupat anul trecut locul 1.268 in clasament.

“In toamna anului trecut, fondatorul Interagro a fost in centrul unui scandal mediatic in urma cercetarilor potrivit carora doi politicieni romani ar fi oferit Interagro preturi favorabile la achizitia de gaze din 2006 pana in 2010”, se arata in descrierea Forbes.

De asemenea, Niculae, 59 de ani, este prezentat ca un “pasionat de vanatoare, caruia ii place confortul propriei locuinte in schimbul calatoriilor”.

Pe primul loc in topul Forbes revine Bill Gates (76 miliarde de dolari), dupa ce pozitia a fost ocupata timp de patru ani de mogulul Carlos Slim (72 mld. dolari). Gates, a carui avere a crescut in ultimul an cu 9 miliarde de dolari, s-a aflat pe primele locuri in top in ultimii 15 ani. Pe locul 3 se afla proprietarul lantului de magazine Zara, Amancio Ortega (64 mld. dolari), urmat de Warren Buffett (58,2 mld. dolari). Cea mai bogata femeie din lume este Christy Walton (36,7 mld. dolari), proprietara lantului de supermarketuri Wal-Mart.

Sursa foto: MediafaxFoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri