LaDoiPasi, programul de franciza dezvoltat de catre Metro Cash&Carry Romania, devine cea mai mare retea de magazine de proximitate din tara, fiind reprezentata in fiecare judet din Romania. La doi ani de la lansarea pe piata, peste 700 de comercianti au adoptat modelul de business LaDoiPasi.

In topul judetelor cu cel mai mare numar de magazine LaDoiPasi se numara: Constanta, cu 47 de magazine operationale; Brasov, cu 42 de magazine deschise; Bucuresti si Iasi, cu cate 37 de magazine. Recent, Salaj a devenit cel de-al 41-lea judet in care este reprezentata reteaua LaDoiPasi, cu primul magazin deschis in decembrie 2013.

Metro Cash&Carry a intrat in Romania in 1996, prin deschiderea primului centru de distributie, in Bucuresti. In prezent reteaua numara 32 de magazine in 24 de orase.

Metro Cash&Carry este reprezentata in 29 tari cu peste 750 de magazine cash&carry. Cu peste 120.000 angajati in intreaga lume, compania a atins vanzari de aproximativ 31 mld. euro in anul fiscal 2012-2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri