Producatorul de carbuni si electricitate Complexul Energetic Oltenia nu a reusit sa vanda miercuri energie de 90,67 milioane de lei (20 milioane euro) pe bursa OPCOM, din lipsa de cerere, informeaza Mediafax.

Compania a incercat sa vanda, prin 16 licitatii, o cantitate de 518.200 MWh de electricitate, la pretul de 175 de lei pe MWh.

De la inceputul lunii, mai multe tentative ale unor producatori de energie de a vinde pe OPCOM au esuat, din lipsa de ofertanti, chiar daca preturile cerute au fost mai mici, respectiv 170 lei sau 155 lei pe MWh.

In luna ianuarie, Complexul Energetic Oltenia a incercat sa vanda electricitate in valoare de 60,33 milioane euro, dar tot fara succes.

Complexul Energetic Oltenia are 13 grupuri energetice, care cumuleaza o capacitate instalata de 3.900 MW. Statul detine, prin Departamentul pentru Energie, 77% din actiunile companiei, iar Fondul Proprietatea are o participatie de 21,5%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri