EY Romania a deschis campania de recrutare din aceasta primavara, prin care va angaja 70 de tineri absolventi din intreaga tara pentru departamentele de audit, asistenta fiscala si juridica si asistenta in tranzactii. Procesul se va desfasura pe parcursul a doua luni, timp in care absolventii pot aplica online.

Cei 70 de juniori care vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in septembrie, cand se vor alatura celor 500 angajati care fac parte din echipa EY, in cinci birouri din tara si in Republica Moldova. Majoritatea tinerilor recrutati se vor alatura departamentului de Audit financiar, precum si departamentelor de Asistenta fiscala si juridica, Asistenta in tranzactii si Asistenta in afaceri.

"Tinerii valorizeaza posibilitatea de a participa in programe internationale de certificare ACCA, ACA, CFA s.a., pe care EY le ofera noilor angajati. Nu in ultimul rand, mediul de lucru flexibil si posibilitatea de expresie personala prin implicarea in multitudinea de activitati extra-profesionale atrag din ce in ce mai multi candidati din generatia Y catre companie", se arata in comunicatul companiei.

Astfel, EY investeste anual 3.000 de euro in medie pentru formarea fiecarui angajat.

„Campania de recrutare din primavara este ocazia perfecta pe care tinerii sa o fructifice in calitate de potentiali candidati ai EY. Este perioada in care deschidem portile, organizam si participam la numeroase evenimente, studii de caz, ateliere, zile EY la sediu si in universitati. Interactiunea dintre companie si viitorii sai angajati este acum la cote maxime: pe langa promovarea propriu-zisa, interactionam foarte mult, in mod direct, cu viitorii nostri angajati provocandu-i sa gaseasca solutii inovatoare la studiile noastre de caz, sa descopere prin joc abilitatile necesare muncii in echipa, comunicarea eficienta, negocierea, abilitatile de prezentare, etc. Credem ca beneficiul principal pentru candidatii seriosi va fi o experienta accelerata de crestere personala si de dezvoltare profesionala pe care o vor putea valorifica atat in interiorul cat si in afara organizatiei noastre. In plus, diversitatea activitatilor in care se pot implica, spiritul de echipa si preocuparea organizatiei pentru leadership vor genera o experienta memorabila pentru fiecare”, a declarat Andreea Mihnea, director resurse umane, EY Romania.

Peste 2.000 de candidati au aplicat in campania de recrutare desfasurata in primavara anului trecut, dintre care peste 50 au fost selectati pentru a se alatura echipei EY in Romania. Ulterior, peste 30 de interni au fost recrutati pe parcursul anului, printre care si cei mai buni studenti din universitatile de profil, care au ocazia de a isi imbogati experienta in programele noastre de internship si de a deveni, in curand, angajati juniori ai companiei.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 175.000 de angajati in 728 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 25,8 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2013. EY este activa pe piata serviciilor profesionale din Romania din anul 1992. Cei peste 500 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Compania are birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau.

Sursa foto: Angajati tineri, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri