Fondul de investitii QVT Fund LP, a mai cumparat, in sedinta de ieri de la BVB, un pachet de 16.000 de actiuni la producatorul farmaceutic, Zentiva. Conform unui comunicat remis de Zentiva Bursei de Valori Bucuresti, pretul mediu al unei actiuni a fost de 1,55 lei. Valoarea totala a tranzactiei s-a ridicat la 24.800 lei. In ultimele zile QVT Fund a mai achizitionat 56.000 de actiuni Zentiva, ridicandu-si astfel participatia la 13% din capitalul social. De la inceputul lunii fondul a achizitionat 72.000 actiuni Zentiva.

Anul trecut, Zentiva a achizitionat societatea de investitii Venoma Holdings Limited, proprietara unui pachet de 51% din actiunile Sicomed, marindu-si apoi participatia la 75%, dupa ce a lansat o oferta publica pentru achizitionarea a 204,39 milioane de actiuni, reprezentand restul de 49% din capitalul social al Sicomed. In luna februarie a acestui an, presedintele grupului ceh, Ji Michal, declara ca Zentiva vrea sa controleze in totalitate actiunile companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri