Maraboo Club Lounge & More din centrul vechi al Capitalei isi schimba managementul si investeste 500.000 de euro in rebrandingul celor trei localuri aflate in aceeasi cladire.

Club Maraboo activeaza in Centrul Vechi de aproape un an de zile, deschiderea lui avand loc in luna aprilie a anului 2013. La inceputul verii acestui an, dupa incheierea procesului de rebranding, Maraboo Club Lounge & More, va marca un eveniment de relansare.

Maraboo Club, Marabooo Lounge si Maraboo Beer House sunt cele trei localuri ale brandului.

Rebrandingul clubului va fi gata la inceputul acestei veri. Capacitatea acestuia este de aproximativ 700 de persoane.

Lounge-ul, care se va deschide la inceputul lunii aprilie, propune o bucatarie internationala, cu un meniu realizat de bucatarul Robert Cruicu. Designul restaurantului, situat la parterul cladirii, prezinta conceptul Avatar, definit de designerul Stefan Popa. Capacitatea acestuia este de 250 de persoane.

Beer House-ul, aflat la etajul 1 al cladirii, va fi inaugurat la inceputul acestei veri. Capacitatea acestuia este de 500 de persoane.
Intregul centru acopera aproape 2.000 de metri patrati, se adreseaza persoanelor cu venituri medii si peste medie.

O data cu rebrandingul localurile Maraboo au si un nou management.

Dragos Ursuleac, managerul Maraboo Club Lounge & More, are o experienta in domeniu de peste 17 ani, marcand branduri precum Cafeneaua Actorilor (pe care a condus-o timp de sase ani) sau Chocolat, dar si activitate internationala, in locuri precum Italia, New York sau Las Vegas.

Robert Cruicu, maestru in arta culinara, s-a alaturat echipei de management a Maraboo. Robert Cruicu cocheteaza cu bucataria inca de la 16 ani si are o experienta de aproape 30 de ani. Experienta faimosului restaurant Balthazar este una dintre cele mai importante din portofoliul lui Robert.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri