Grupul Electrolux a investit pana in prezent in fabrica de aparate electrocasnice de la Satu Mare peste 30 milioane de euro, informeaza un comunicat al companiei Electrolux Satu Mare.

Investitiile au vizat introducerea de noi tehnologii, imbunatatirea conditilor de lucru si a sigurantei mediului inconjurator, precum si reorganizarea sistemului de management.

"De la momentul achizitiei de catre Grupul Electrolux a pachetului majoritar de actiuni al fabricii din Satu Mare s-au produs peste 5 milioane de aragaze", a declarat directorul fabricii Electrolux Satu Mare, Constantin Nedelcu.

Fabrica Electrolux Romania respecta toate standardele Uniunii Europene de protectie a mediului inconjurator. Recent, fabrica a fost re-certificata cu ISO 14000, institutia franceza AFNOR acordand in anul 2000 Certificatul de Calitate ISO 9001.

Fabrica satmareana serbeaza in aceste zile cea de-a doua editie a Zilei Portilor Deschise, cu ocazia aniversarii a unui secol de existenta. Grupul Electrolux a inceput din 1997 preluarea treptata a pachetului majoritar de actiuni. De-a lungul timpului fabrica din Satu Mare si-a schimbat profilul de productie si s-a adaptat la nevoile consumatorilor, trecand de la masinile de gatit ce functionau pe baza de lemne, la aragazele cu un ochi sau cu doua, si in prezent la productia de aragaze cu plita vitroceramica si la cele ce folosesc energia magnetica - plitele cu inductie.

Locuitorii orasului Satu Mare, angajatii Electrolux si familiile lor au putut efectua simbata un tur al fabricii, fiind invitati si la o petrecere aniversara.

Grupul Electrolux este unul dintre cei mai mari producatori globali de aparate electrocasnice si aparatura pentru uz profesional. In fiecare an, clienti din peste 150 de tari cumpara mai mult de 40 milioane produse. Electrolux activeaza in 150 de tari, avand peste 57.000 de angajati, dintre care peste 1.950 doar in Romania. Gama de produse oferite de compania Electrolux include frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aspiratoare si aragaze, ce se comercializeaza sub marci precum: Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka, Frigidaire.

In anul 2005, vanzarile grupului au fost de 100 miliarde coroane suedeze.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri