Robert Uzuna devine, din aprilie, noul Corporate Affairs Director, pozitie ocupata pana in prezent de Diana Klusch, care preia un rol cu responsabilitati globale, ca Head of Employee Communications in cadrul echipei de Investors and Internal Engagement a SABMiller plc in Marea Britanie.

Din 1 aprilie 2014, Robert Uzuna a preluat responsabilitatile departamentului de Corporate Affairs, care asigura functiunile de public affairs, dezvoltare durabila, comunicare interna si externa ale companiei Ursus Breweries. In cadrul acestui departament, Robert Uzuna a colaborat cu Diana Klusch inca din 2011, in functia de Public Affairs Manager, iar din 2013, a devenit External Relations Manager, pozitie din care se ocupa de comunicare externa.

Robert Uzuna este doctor in economie, licentiat in relatii economice internationale si a absolvit studii post-universitare in comunicare si relatii publice. De asemenea, a absolvit un master la Universitatea Cambridge din Marea Britanie si a urmat un program de specializare la Universitatea Georgetown din Washington DC, SUA. Inainte de a face parte din echipa berarilor, Robert Uzuna a lucrat in diplomatie.

ursus

In acelasi timp, tot din aprilie, Diana Klusch face parte din echipa care coordoneaza comunicarea cu investitorii si comunicarea interna, localizata la Londra, Marea Britanie. Din pozitia de Head of Employee Communications, Diana Klusch va contribui la dezvoltarea culturii organizationale, prin construirea unor programe de implicare si comunicare pentru angajatii din entitatile globale ale Grupului.

Ursus Breweries in cifre

Ursus Breweries a afisat, in 2012, o cifra de afaceri de 287 mil. euro si pierderi de 2,3 mil. euro, potrivit datelor furnizate de Ministerul de Finante. In anul financiar care s-a incheiat in luna martie 2013 (compania foloseste pentru raportarea financiara un an fiscal care cuprinde perioada aprilie-martie) producatorul a raportat un avans al afacerilor de 24%, iar pentru primul trimestru (aprilie-iunie) cresterea a fost de 13%.

Ursus Breweries mai detine pe plan local trei fabrici in Brasov, Buzau si Timisoara, dupa ce in urma cu trei ani a inchis unitatea de productie de la Cluj, care avea o istorie de 135 de ani, si pe care a demolat-o anul acesta. Berile produse aici au fost transferate in celelalte unitati detinute de companie in Romania.

bere

Sursa foto: Butoi cu bere/Shutterstock.com

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

Contributia Ursus Breweries la bugetul de stat s-a ridicat la 259 milioane euro in 2012, constand in accize, TVA, contributii la asigurarile sociale si alte taxe. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe sase continente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri