Retailerul Profi a deschis trei magazine in Deva, Borsa si Constanta, iar reteaua totala a companiei ajunge in urma inaugurarilor recente la 217 unitati.

La Deva, magazinul a fost deschis la parterul unui hotel din centrul orasului, pe strada 22 Decembrie, si are o suprafata de 730 metri patrati si o sala de vanzari de 395 mp.

La randul sau, primul magazin Profi din Borsa, judetul Maramures, este amplasat pe Str. Decebal si are o suprafata totala de 620 mp.

De asemenea, in ceea ce priveste magazinul proaspat inaugurant in Constanta, acesta este al cincilea din localitate si se afla pe Str. I.L.Caragiale. Unitatea are o suprafata totala de 330 mp.

Profi este cel de-al doilea lant de retail modern din Romania dupa numarul de magazine, operate in format Profi, Profi Mall si Profi City. Compania are peste 5.500 de angajati.

In 2012, compania, detinuta de fondul de investitii Enterprise Investors, a avut o cifra de afaceri de 1,15 miliarde lei (260 milioane euro), in crestere de la 934 milioane lei in 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri