Lemet, unul dintre cei mai importanti producatori romani de mobilier, a inregistrat in primele trei luni ale anului, prin propria retea de magazine Lem’s, o cifra de afaceri de 40,18 milioane de lei, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Sarbatorile Pascale, campania de reduceri si solutiile de finantare in rate fara dobanda au stimulat consumul in prima parte a anului.

“Presiunea clientilor asupra comerciantilor de a face permanent reduceri de pret este daunatoare. Aceasta conduce la intensificarea luptei pentru cel mai mic pret. Rezultatul este ca producatorii si comerciantii nu mai pot investi in produse noi, superioare celor de pe piata, in imbunatatirea produselor, in servicii de calitate superioara, in inovatie. (…) Asteptam vesti de la clienti asa cum si ei asteapta vesti de la noi. Daca vestile se refera numai la faptul ca ei doresc si noi oferim reduceri de pret, acest lucru nu este suficient. Producatorii si comerciantii nu au rezerve inepuizabile in pret”, declara Alexandru Rizea, proprietar Lemet.

Compania Lemet are 1.400 de angajati. Fabrica Lemet are o capacitate anuala de 3,5 milioane de panouri prelucrate de tip PAL, halele industriale acoperind o suprafata de peste 35.000 mp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri