Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) are 6.009 de angajati, peste jumatate fiind personal tehnic, economic, de specialitate si administrativ (TESA), iar numarul de ingineri (524) este aproape egal cu totalul economistilor (418) si consilierilor juridici (129) angajati.

De asemenea, in cadrul CNADNR, personalul de conducere totalizeaza 1.072 de persoane (sef tura taxare, sef atelier, sef agentie taxare, sef district, sef formatie, sef sector, adjunct sef sectie, contabil sef sectie, sef birou, sef compartiment, sef serviciu, sef laborator, sef sectie, director adjunct, director economic, director comercial, director regional, director si director general adjunct).

La nivelul CNADNR sunt aprobate 6.094 de posturi, iar la sfarsitul anului trecut erau ocupate 6.009 dintre ele, rezulta dintr-un document oficial.

Din cei 6.009 angajati ai companiei, 2.767 sunt muncitori si 3.242 este personal TESA. Din numarul total de angajati TESA, 2.170 este personal de executie.

In documentul citat se arata ca sunt 524 de ingineri, 418 de economisti, 129 de consilieri juridici, 849 de specialisti cu studii medii (controlor trafic, casier taxare, laborant, arhivar, secretar, casier, inspector resurse umane etc.), 75 specialisti cu studii superioare de scurta durata (subingineri si ingineri colegiu si asimilati), 175 de specialisti medii lunga durata (chimist, geolog, specialist resurse umane, specialist relatii publice, specialist realtii sociale, expert securitate si sanatate in munca, traducator, auditor intern etc.).

In anul 2013, bugetul alocat pentru cheltuielile de personal a fost de 229.023,33 mii lei, iar in anul 2014, nivelul cheltuielilor de personal este de 236.224,08 mii lei, se mai arata in documentul citat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri