De 1 Iunie, adultii care au copii se gandesc la jucarii. Mai exact, vor sa stie ce jucarii sunt mai potrivite pentru micutii lor. Pentru ca nimic nu-i face mai fericiti pe parinti decat fericirea copiilor lor. Insa, desi nu e greu sa afli ce-si doreste un copil sa primeasca de ziua lui, de multe ori poate fi dificil din punct de vedere financiar sa-i indeplinesti dorintele.

In aceste conditii, un ajutor din partea angajatorului ar pica precum o mana cereasca. Orice mica atentie in privinta cheltuielilor de 1 Iunie reprezinta un imens ajutor pentru cei mai multi parinti, mai ales in contextul verii si al planurilor de vacanta.

Oferind angajatilor tai tichete Ticket Cadou® sau carduri Compliments® emise de Edenred pentru cadourile de 1 Iunie, le arati ca-ti pasa cu adevarat de problemele lor si nu faci gesturi frumoase doar din obligatie. Astfel, cu o jucarie, iti poti rezolva o gramada de probleme delicate legate de lipsa lor de angajament si implicare.

Pot niste simple jucarii sa schimbe atat de mult? Daca luam in considerare ca Ziua Copilului nu este o sarbatoare luata in considerare de conducerile celor mai multe firme, un cadou de 1 Iunie reprezinta o adevarata surpriza. Un ajutor prietenesc din partea ta. De asemenea, puterea unui asemenea gest consta si in valul de discutii pe care le creeaza. Angajatii care n-au copii vor fi si ei impresionati de gestul tau. Si, astfel, cu o simpla atentie in contextul potrivit poti starni un adevarat val de admiratie care sa cucereasca aprecierea angajatilor. Deci DA, o jucarie poate face minuni in ceea ce priveste nivelul de entuziasm si atasament al colectivului firmei pe care o conduci.

In plus, atat tichetele Ticket Cadou®, cat si cardurile Compliments® emise de Edenred reprezinta niste adevarate bijuterii gestionare. Achizitionarea lor este foarte avantajoasa din punct de vedere economic pentru tine. Sumele acordate de 1 Iunie sub forma de tichete Ticket Cadou® si carduri Compliments® sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale, in limita de 150 lei/ beneficiar/copil minor. Astfel, economisesti 35% comparativ cu acordarea aceleiasi sume in bani!

Mai mult decat atat, cardul Compliments® are ca avantaj suplimentar si scutirea angajatului de la plata impozitului pe venit de 16%! Cardurile Compliments® functioneaza similar cu cardurile bancare, doar ca nu permit retrageri de numerar si pot fi folosite exclusiv in reteaua de parteneri afiliati. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Cere o oferta de tichete cadou sau carduri Compliments!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri