Jordan Belfort, cunoscut in special ca urmare a filmului "Lupul de pe Wall Street" va sustine o conferinta in Bucuresti pe 18 noiembrie. Cele mai scumpe 10 bilete la eveniment, care includ si un pranz cu Belfort, au fost epuizate in primele zile, au anuntat oficialii Extreme Training, organizatorii evenimentului.

WALL-STREET.RO a scris in exclusivitate la inceputul lunii despre fee-ul pe care Jordan Belfort il primeste pentru conferinta din Bucuresti.

Pachetul Platinum, cel mai scump scos la vanzare de organizatorii evenimentului Jordan Belfort in Romania, a fost epuizat in doar doua zile de la anuntarea oficiala a venirii in Romania a autorului cartii autobiografice "Lupul de pe Wall Street". In total, organizatorii conferintei au vandut 150 de locuri de la punerea in vanzare a biletelor in urma cu circa doua saptamani.

Un numar de 10 oameni de afaceri au platit aproape 1.000 de euro pentru un pachet Platinum, care le permite participarea la conferinta din 18 noiembrie de la Bucuresti, precum si posibilitatea de a lua masa cu Jordan Belfort si de a face fotografii cu acesta. George-Razvan Lapusneanu , managerul companiei UFX Markets, este unul dintre cei 10 manageri romani care vor luat pranzul cu Jordan Belfort la conferinta pe care adevaratul "lup de pe Wall Street" o va sustine la Bucuresti.

Numarul biletelor Platinum de la conferinta lui Jordan Belfort din Bucuresti nu va fi suplimentat

Jordan Belfort, autorul cartii autobiografice "Lupul de pe Wall Street", care a stat la baza filmului omonim in regia lui Martin Scorsese si cu Leonardo DiCaprio in distributie, va veni pentru prima data in Romania pe 18 noiembrie, la o conferinta organizata de Extreme Training la Bucuresti. Jordan Belfort, in varsta de 51 de ani, se va afla in premiera in Romania la invitatia companiei de training Extreme Training si va dezvalui secretele din spatele succesului sau si metoda sa de vanzari - "Straight Line Persuasion".

Numarul celor interesti sa cumpere pachetul Platinum este insa mult mai mare, iar in ultima perioada exista cereri din partea companiilor. Cu toate acestea, numarul de bilete nu va fi suplimentat, organizatorii asteptandu-se ca in urmatoarea saptamana sa se epuizeze pachetele VIP. "In ultimele zile am avut cerereri din partea companiilor care vor sa delege echipe de vanzari, personal din customer service sau personal cu functii de conducere", a declarat Marian Rujoiu, manager Extreme Training si coordonatorul evenimentului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri