Furnizorul de servicii si echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante si magazine DAAS Romania si-a extins prezenta pe pietele externe prin deschiderea unei filiale la Cernauti, in Ucraina. Compania a inceout deja colaborarea cu o retea locala de benzinarii si cauta proiecte in retailul alimentar.

Aceasta este a doua piata externa a DAAS dupa Republica Moldova, unde a deschis un birou in 2012. "In 2013 am inceput colaborarea cu lantul de benzinari Wog, iar in prezent suntem in discutii pentru proiecte in industria retailului alimentar din regiune. Tintele pe termen scurt ale filialei din Ucraina vizeaza consolidarea parteneriatelor existente si cercetarea pietei in vederea definirii unei strategii locale in a doua parte a anului, informeaza Mediafax. De asemenea, suntem in proces avansat de recrutare personal pentru a forma o echipa cu care sa incepem sa fim operationali in zona", a declarat, intr-un comunicat, Daniel Mocanu, director general si actionar majoritar DAAS.

Compania a incheiat primul trimestru cu o crestere de peste 20% a cifrei de afaceri, fata de aceeasi perioada a anului trecut, trendul ascendent din ultimii ani datorandu-se, in mare parte, consolidarii parteneriatelor cu Auchan, Mega Image si Rewe Group.

De altfel, printre proiectele realizate de companie in prima parte a anului se numara remodelari pentru industria retailului modern, proiecte de shop fitting, bucatarii pentru restaurante, cantine pentru sali de evenimente si cladiri de birouri din Bucuresti si din tara.

In acest an, compania a inceput dezvoltarea de noi linii de business: HVAC (Heating Ventilation Air Conditioning) - instalatii de ventilatie si climatizare aferente bucatariilor profesionale si restaurantelor adiacente, dar si pentru cladiri de birouri, spitale, spatii de cultura si Shopfitting - shop-baruri pentru benzinarii, supermarketuri, farmacii, magazine de haine sau cosmetice.

DAAS Romania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 25 milioane euro, in crestere cu 6% fata de 2012, si estimeaza ca va ajunge in acest an la 30 milioane euro.

Din total, 60% reprezinta proiecte pentru magazine de retail (instalatii frigorifice, mobilier si rafturi comerciale), 18% proiecte pentru industria HoReCa, iar restul vanzari de mobilier, service si din piete externe.

DAAS Romania si-a inceput activitatea in 1993 cu vinzarea de dozatoare de suc si masini de inghetata. In 2002, compania si-a facut debutul in industria echipamentelor frigorifice si rafturilor comerciale pentru magazinele de tip supermarket.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri