Apemin Zizin, unul dintre principalii producatori de pe piata apelor minerale naturale romanesti, anunta o crestere a vanzarilor de 34% pentru brandul Zizin in primul trimestru al acestui an.

Compania a inceput anul trecut un proces de reorganizare interna si rebranding, urmarind optimizarea vanzarilor, a distributiei, dezvoltarea departamentului logistic si suplimentarea capacitatilor de productie.

“Ne-am propus ca in viitorul apropiat sa reusim sa acoperim toate canalele de distributie din Romania – traditionale si moderne, pentru a putea face disponibil produsul nostru tuturor consumatorilor”, declara Erhard Lorenz (foto), director de marketing Apemin Zizin.

Apemin Zizin este o societate cu capital privat autohton, infiintata in anul 1991, la Brasov. Anul trecut compania a inregistrat o cifra de afaceri pentru brandul Zizin de 4,5 milioane de euro. In prezent, Apemin are 120 de angajati. Alaturi de Apemin, printre cei mai importanti jucatori din industria apelor minerale se numara Dorna, Romaqua, Aqua Carpatica si Rio Bucovina.

Potrivit datelor Federatiei Europene a Apei Imbuteliate, romanii consuma anual peste 70 de litri de apa plata per capita, fata de 64 de litri in 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri