UniCredit Tiriac Bank a actionat ca aranjor si co-finantator al achizitiei Cargus de catre Abris, dar si in calitate de consultant pentru achizitia Urgent Curier.

“Pe o piata a creditarii cu un ritm lent de crestere pe termen scurt si mediu, UniCredit Tiriac Bank incearca sa creeze sinergii intre diversele departamente din banca si sa dezvolte produse mai complexe pentru companiile mai sofisticate din punct de vedere financiar”, a declarat Alin Pop, Head of Corporate Finance Advisory, UniCredit Tiriac Bank.

Abris este cel mai mare fond de private equity cu concentrare pe zona Europei Centrale si de Est si cu prezenta locala. In 2012 au realizat prima tranzactie din Romania prin achizitia firmei de curierat Cargus. Ulterior, Cargus a realizat doua achizitii mai mici si o ultima achizitie recenta a companiei Urgent Curier, creand astfel unul dintre cei mai mari jucatori din piata de profil. Consilierea juridica a fost realizata de Clifford Chance Badea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri