Vertigo Solutions, companie care a functionat anterior si sub denumirea de Zentyss, a intrat in insolventa. Firma a functionat initial cu sediul in Buzau, apoi si-a mutat domeniul de activitate in Bucuresti si a revenit in Buzau.

Datoriile totale ale companiei la nivelul anului trecut s-au ridicat la circa 10 milioane de euro, potrivit informatiilor publicate la Ministerul de Finante. Compania a raportat la nivelul anului trecut un rulaj de 7 milioane de euro si pierderi de aproximativ trei milioane de euro.

In urma cu doi ani de zile, AdePlast a achizitionat liniile de productie de polistiren expandat ale Zentyss, compania ramanand doar cu linia de productie de polistiren extrudat de la Arad. O data cu achizitia de catre AdePlast, linia de productie pentru polistiren expandat grafitat a fost mutata de la Buzau, la Ploiesti, iar linia de productie de la Arad a fost mutata la Oradea.

Piata polistirenului ramane in continuare un segment al pietei constructiilor care se bazeaza in mare parte pe procesul de termoizolare derulat de catre stat, fiind o piata care a cunoscut un regres de 10% anul trecut, la o valoare de circa 90 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri